Plaatsing van garagepoorten voor jouw nieuwbouw of renovatieproject

Een garagepoort is zoveel meer dan enkel een functionele toegang tot je woning. Ze moet ook veilig, eenvoudig te bedienen én elegant zijn. Moderne poorten bestaan gelukkig in een breed scala aan uitvoeringen en functionaliteiten. Zodat ze perfect aansluit bij de wensen voor je woning. Ons assortiment bestaat uit zowel manuele als automatische poorten. Onze vakmensen helpen je om de perfecte garagepoort uit te kiezen.

Een garagepoort die naadloos aansluit bij je ramen en deuren.

Professioneel advies voor de plaatsing van jouw garagepoort

Het aanbod aan kwalitatieve garagepoorten is uitgebreid. Om de keuze te vergemakkelijken, geven we jou uitgebreid advies over de materialen, de modellen, de bedieningsmogelijkheden en de afwerking van de poorten. Bovendien houden we rekening met je budget. Onze deur staat voor je open!

Wij plaatsen innovatieve en functionele garagepoorten

Door de kiezen voor hoogwaardige materialen is je garagepoort beschermd tegen weersinvloeden en slijtage. Bovendien zijn moderne garagepoorten geïsoleerd en voorzien van weatherstripping om luchtlekken te verminderen. Energiebesparend en goed voor je portemonnee dus! Maar er is meer: dankzij geavanceerde technieken voor sloten en sensoren voor obstakeldetectie is je woning steeds veilig en correct afgesloten. Het is zelfs mogelijk om je poort aan te sluiten op je domoticasysteem.

Poorten zonder deuren, da’s als een café zonder bier!