Samenwerken met Arend, dat is:

Persoonlijk

Persoonlijk

We leren je kennen en zorgen voor advies op maat.

Glashelder

Glashelder

Onze offertes zijn duidelijk en gedetailleerd uitgewerkt.

Vliegensvlug

Vliegensvlug

wij streven ernaar om binnen de 24u op je vragen te antwoorden.

Hoogvliegers

Hoogvliegers

We werken enkel met betrouwbare en kwalitatieve merken.

Sterk

Sterk

Wij blijven zelfs na de garantieperiode van 10 jaar beschikbaar.

Een open blik

Een open blik

We geven advies, rekening houdend met je totaalproject.

Expertise en maatwerk met ramen en deuren van Arend

Arend werkt met toonaangevende merken in de wereld van ramen en deuren. Met innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen bieden ze een uitstekende balans tussen esthetiek en functionaliteit.

 Met de ramen en deuren van Arend ben je zeker van een goede energie-efficiëntie. Ze helpen om energie te besparen en je wooncomfort te verhogen.

 Daarnaast zijn onze ramen en deuren ook zeer veilig en duurzaam. Alle ramen en deuren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren, zodat je zeker vent van een product dat past bij je persoonlijke smaak en de stijl van je huis.

Doe je huis een plezier met een garagepoort van Hörmann

Hörmann is één van de grootste spelers in de garagepoortenmarkt en biedt duurzame en innovatieve producten aan op maat van je woning. Met meer dan 80 jaar ervaring in de branche, produceert Hörmann garagepoorten van hoge kwaliteit die zowel stijlvol en functioneel als veilig zijn. 

Hörmann garagepoorten zijn voorzien van energie-efficiënte isolatie, wat helpt om je energiekosten te verlagen. Hörmann garagepoorten zijn beschikbaar in een breed scala van stijlen en kleuren, zodat je poort perfect aansluit bij je wensen.